JULKISIVU ON KOTISI KASVOT

Julkisivu on kotisi kasvot. Se suojaa kotiasi sään ja vuodenaikojen vaihteluilta, muodostaa tärkeän osan kotisi ilmeestä ja nostaa asuinympäristösi arvoa.

Kun vanha ulkoverhous on käyttöikänsä päässä, edessä on julkisivuremontti. Energiatehokkaan ja ympäristöönsä hyvin sopivan julkisivun toteuttaminen on ammatillisesti vaativa työ. Jotta julkisivusta saadaan ryhdikäs ja teknisesti toimiva, pitää ulkoverhouspaneelin alle tehdä tuulelta suojattu, ilmastoiva ja oikaistu pohjarakenne lisälämmöneristystä unohtamatta. Kun ulkoasu viimeistellään tyylikkäästi ikkunoiden vuorilaudoituksilla ja vesipellityksillä, saadaan lopputulokseksi kotisi arvoa kunnioittava ja näyttävä julkisivu. Siksi julkisivuremontin tekijäksi kannattaa valita kokenut ja luotettava ammattilainen. Me toteutamme kotisi julkisivuremontin tinkimättömällä ammattitaidolla ja avaimet käteen -periaatteella. Samalla ammattiylpeydellä me teemme myös ovi- ja ikkunaremontit ja muut vaativammat ulkoremontit.

Me kartoitamme korjaustarpeen yhdessä kanssasi ja suunnittelemme tehtävät työt, jonka perusteella saat aina kirjallisen tarjouksen. Näin olet asiakkaanamme alusta lähtien selvillä remontin laajuudesta ja etenemisestä. Se, minkä lupaamme, sen myös teemme. Me hoidamme kaiken työn vanhan purkamisesta työmaan siivoukseen ja jätteiden kierrätykseen saakka. Työmaan lopputarkastuksen teemme yhdessä kanssasi, jotta voit varmistua uuden julkisivusi laadusta pienintä yksityiskohtaa myöten. Näin sinä voit asua uuden ja edustavan julkisivun suojassa vuosikymmeniä huolettomasti ja varmana siitä, että se on tehty parhaista materiaaleista ja raudanlujalla ammattitaidolla.

 
KattotiiletKattotiiletKattotiilet
Julkisivu on kotisi kasvot

YHTEISTYÖKUMPPANIT

Netrak yhteistyökumppanit
Aitoa suomalaista osaamista

KOTITALOUSVÄHENNYS ON JOPA 4000 €!

Lue lisää kotitalousvähennyksestä sivulta: www.kotitalousvahennys.fi

Netrak Oy

Rintinpolku 5 C 16 / 00940 HELSINKI
Puh: 045 1419 689
Sähköposti: netrak@netrak.fi