KATTO ON KOTISI KRUUNU

Katto on kotisi kruunu. Se suojaa kotiasi suomalaisen sään voimia vastaan ja on suurimman sijoituksesi tärkein turva.

Ammattiylpeydellä ja käsityötaidolla rakennettu katto muuttaa vanhankin talon ilmeen edustavaksi, parantaa asumisviihtyvyyttä, nostaa kotisi arvoa ja alentaa asumiskustannuksia.

Kun vanha katto on käyttöikänsä päässä, edessä on kattoremontti. Vesikaton uusiminen ei ole mikään vähäinen toimenpide. Se on tärkeä sijoitus, jolla vaikutat asumisviihtyvyyteesi vuosikymmeniksi eteenpäin. Ryhdikkään ja näyttävän peltikaton salaisuus on piilossa vesikatteen alla. Teknisesti toimiva ja pitkäikäinen peltikatto tarvitsee aina oikein toteutetun, oikaistun, eristetyn ja ilmastoivan alusrakenteen. Siksi tekijäksi kannattaa valita kattoremonttien kokenut ja luotettava ammattilainen. Me toteutamme kotisi kattoremontin tinkimättömällä ammattitaidolla ja avaimet käteen -periaatteella. Samalla ammattiylpeydellä me teemme myös mansardikatot, katonkorotukset, lisä-lämmöneristykset ja muut vaativammat työt.

Me kartoitamme korjaustarpeen yhdessä kanssasi ja suunnittelemme tehtävät työt, jonka perusteella saat aina kirjallisen tarjouksen. Näin olet asiakkaanamme alusta lähtien selvillä remontin laajuudesta ja etenemisestä. Se, minkä lupaamme, sen myös teemme. Me hoidamme kaiken työn vanhan purkamisesta työmaan siivoukseen ja jätteiden kierrätykseen saakka. Työmaan lopputarkastuksen teemme aina yhdessä kanssasi, jotta voit varmistua uuden kattosi laadusta pienintä yksityiskohtaa myöten. Näin sinä voit asua uuden katon suojassa vuosi-kymmeniä huolettomasti ja varmana siitä, että kattosi on tehty parhaista materiaaleista ja raudanlujalla ammattitaidolla.

"Talomme katto piti uusia

Asetimme tavoitteeksemmme saada korkealaatuinen ja kokonaisuuten sopiva katto omakotitaloomme. Valitsimme Netrak Oy:n. Suunnittelimme yhdessä katon ja piippujen uusimisen sekä ikkunapeltien, että vuorilautojen asennukset. Työhön kuuluivat katon korotus, oikaisu, lämmön eristyksen lisääminen, vesikourujen ja syöksytorvien ja kattoikkunan uusiminen. Korjausremonttiin sisältyivät myös katon otsa- ja räystäslautojen uusiminen sekä maalaus. Uusimme myös ikkunoiden ja ovien verhoilut.

Netrak Oy toteutti työn asiantuntevasti, korkealaatuisesti ja täsmällisesti.
Olemme työn lopputulokseen erittäin tyytyväisiä."

Väinö Partanen
Helsinki

 
KattotiiletKattotiiletKattotiiletKattotiilet
Katto on kotisi kruunu
Aitoa suomalaista osaamista
Tutustu tarkemmin toteuttamiimme kohteisiin
Räätälöidään kotisi näköinen ratkaisu! Ota rohkeasti yhteyttä

KOTITALOUSVÄHENNYS ON JOPA 4000 €!

Lue lisää kotitalousvähennyksestä sivulta: www.kotitalousvahennys.fi

Netrak Oy

Rintinpolku 5 C 16 / 00940 HELSINKI
Puh: 045 1419 689
Sähköposti: netrak@netrak.fi